Misiunea companiei

Societatea QUICK COMARF BUSINESS doreste sa fie un partener de incredere, atractiv si inovator in domeniul distributiei materialelor de constructie, straduindu-se in mod constant sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate privind satisfacerea nevoilor tuturor clientilor sai.

Scurt istoric

Compania QUICK COMARF BUSINESS a fost infiintata in 1994 si are ca obiect principal de activitate comertul cu produse metalurgice si materiale de constructii. De-a lungul anilor, firma QUICK COMARF BUSINESS si-a castigat reputatia unui partener de incredere, printre clientii sai numarandu-se firme de constructii, distribuitori cu amanunatul si ridicata, firme de prestari servicii, precum si mari consumatori finali.

Din punct de vedere logistic, compania noastra dispune de:

  • locatii in suprafata totala de 48.000 mp.
  • hale acoperite in suprafata totala de 15.000 mp;
  • sase poduri rulante cuprinse intre 5 si 8 tone;
  • macara turn statica;
  • parc auto cu camioane cuprinse intre 1 si 24 to.

Obiectivul nostru este acela de a ne constitui intr-un partener de incredere atat pentru furnizorii, cat si pentru clientii nostri. Astfel, pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora din urma, compania aspira sa devina un „one stop shop” , diversificandu-si permanent gama de produse si relatiile de colaborare cu producatori si distribuitori din industrii conexe.

Societatea noastra este acreditata ISO 9001:2015 si se ridica la cele mai inalte standarde de calitate in ceea ce priveste depozitarea, pastrarea si manipularea tuturor produselor comercializate.